Mėgstate įsigyti naujų drabužių prekybos centruose, tačiau vis dažniau tenka nusivilti jų kokybe? Pirkdami drabužius vaikams vertinate prekes ne tik pagal jų kokybę, bet ir pagal kainą? Mamos itin dažnai įvairiuose forumuose diskutuoja su bendramintėmis, kur ir kokius drabužėlius vaikams vertėtų įsigyti, kurie atitiktų kainos bei kokybės santykį? Taigi kokiais kriterijais vadovaujantis reikėtų išsirinkti drabužius vaikams?

Drabužiai internetu

Vis dažniau mamos savo vaikams drabužių ieško internetinėse parduotuvėse, kuriose dažniausiai siūlomi naujos bei geros kokybės drabužiai už kur kas patrauklesnę kainą nei prekybos centruose.

Internete pirkti drabužius vaikams ne tik greita, bet ir labai patogu dėl dažniausiai kiekvienoje internetinėje drabužių parduotuvėje pateikiamų prekių pagal tam tikras kategorijas ar naudojantis greitąja paieška.

Tad perkant internetu labai lengva tuo pačiu ir nustatyti įsigyjamo drabužėlio kokybę prieš tai daugiau pasidomėjus ir paskaičius kitų tėvelių atsiliepimus apie tam tikrus prekės ženklo gaminius.

Drabužių kaina ne visada lemia jų kokybę

Daugelis tėvelių dažniausiai drabužių ieško kuo mažesnėmis kainomis, tačiau kokybiškų ir patvarių. Visgi ar visa tai suderinama?

Dažniausiai pirkėjai ieško optimalaus kainos bei kokybės santykio drabužių, kurie ne tik būtų patogūs  vaikams, bet ir būtų stilingi.

Ko gero, ne vienam tenka pastebėti, kad dažniausiai pasiturintys tėvai mano, kad kokybiški drabužiai visada yra parduodami tik aukščiausiomis kainomis, visgi taip manyti nevertėtų.

Tikimybė įsigyti kokybiškus vaikiškus drabužius yra sunkiai nuspėjama, net ir nusipirkus drabužėlius aukštomis kainomis. Labiau vertėtų atkreipti dėmesį į rūbus siuvančią ar parduodančią įmonę bei jų profesionalumą.

Natūralūs audiniai

Nors šiandien drabužių pasiūla yra didžiulė, o pasiūla labai dažnai net viršija prekių paklausą, visgi perkant drabužius vaikams svarbu atkreipti dėmesį į perkamų drabužių sudėtį.

Kokybiškų ir ekologiškų audinių drabužiai nebluks, nesitrauks ir neišsitampys vos po poros skalbimų.

Universalūs drabužiai

Manote, kad ilgaamžiai drabužiai, kurie net ir po daugelio skalbimų nepraranda savo spalvingumo, jau yra retenybė?

Reikėtų atsižvelgti į tai, kad perkant kokybiškus drabužius vaikams jie atrodys kaip nauji net ir po kelių skalbimų, o nusipirkus universalius drabužius juos galės dėvėti tiek mergaitės, tiek ir berniukai.

Tad dar prieš įsigyjant vaikiškus drabužius vertėtų pagalvoti, ar svarbiau įsigyti kokybiškus drabužius, ar kad jie turėtų garsių mados namų etiketes, kurios ne visada garantuoja kokybišką produktą.

Jums taip pat gali patikti

Parašykite komentarą